Music

The veckor och fyra olika perioder av halsont under denna tid. Inte okej! Just nu har det gått så långt att jag inte kan prata utan att låta som en döv människa (det gör mindre ont då).
Allt jag kan hoppas på är att jag lyckas somna utan allt för mycket värk och att den är borta när jag vaknar!

America - A horse with no name


America  - Ventura Highway


Energi

Just nu känner jag att jag går på en sparlåga. Jag vill bara hålla ut till fredag då allt jobbigt i skolan är slut och jag kan fokusera på att ladda om och spendera tid med de människor jag älskar mest. För stunden får jag dock nöja mig med en omladdning i form av att sitta i soffan och suga åt mig vackra toner. Jag kan inte säga att det är så dåligt det heller :P
Om en stund är det engelska uppsatts som gäller! Jag ska reflektera och jämföra mig själv med Holden i Catcher in the Rye. En väldigt bra bok skriven av en mycket underlig människa.

Min skoldag har bestått av att skapa poesi på franskan och analysera en bok på svenskan. Minnesluckorna jag börjar få efter prov är väldigt läskiga! Jag försöker minnas vad jag skrev för att ha en aning om vad jag skrev och med vilken kvalité. Men allt jag får fram är ett ord elelr två och sen försvinner det. Jag kan inte komma ihåg.
Aja, det får väl bli en överraskning när jag läser allt när jag får tillbaka det! 

Låtar som alldeles för snabbt fastnar på min hjärna:
Black Eyed Peas - Meet me half way.


Lady Gaga - Paparazzi

Addicted

I helgen när jag satt och skrev mitt brev till min Irländska värdfamilj så insåg jag att jag är beroende av människor. Det är mina vänner och min familj som ger mig all min energi. Det är dom som gör att jag orkar ta mig igenom svåra och jobbiga dagar. Jag har dom mest fantastiska vännerna, åde nya och gamla! Vissa av dom vet jag seriöst inte vad jag skulle göra utan.
I alla fall, jag insåg denna helg att jag är beroende av människor och sällskap. Jag skulle aldrig kunna flytta ut i skogen alldeles själv och leva på typ bark och rötter och skit. Jag skulle dö av ensamhet!

   

Bara för att jag älskar denna låt och detta band just nu <3 (och är så generös att jag delar med mig av dom)

Nattmössa


Jag ska snart krypa ner i min säg för att invänta söndagen när den kryper sig närmare och närmare. Jag har bara en vecka kvar av stress och press innan jag är fri i en hel vecka! Lovet kommer väl behövligt kan jag säga.
Denna stormiga lördag har jag bara spenderat åt att drömma mig iväg till varmare breddgrader. Det skulle vara så underbart att bara flyga iväg från sverige en stund och njuta av nya äventyr!
Men nu väntar sängen <3 Peace


RSS 2.0