Sommartecken

När Morden i Midsomer har börjat sändas på TV igen är det sommar på riktigt! Morden i Midsomer är typ det ända som är värt att se på sommaren... TV verkar inte ha räknat med att folk faktiskt blir sjuka på sommaren också (eller som fallet är idag, att det spöregnar periodvis)

Det vackraste


Midsommar

Bastubad, båtåk, blåmärken, myggbett och mat från medelhavet är det som min midsommar bjöd på. Jag Hanna och Nathalie levde ödeöliv på mitt landställe där vattenpumpen nyss hade gått sönder vilket resulterade i mycket bärande av vatten hit och dit.


FödelsedagskalasUtgångSkönheten

Min underbara vän Amanda befinner sig just nu i en liten lägenhet i Paris hjärta. Helt ofattbart att hon skall befinna sig där hela sommaren och att vi endast kommer ses några dagar... Puss på dig ha det bäst ♥

Bryan Adams

Så lät planen... men den slets snabbt ifrån oss när vi nästan nått änden på den oändliga kön. Det blev lite örongodis istället och två smärtande fötter påväg hem.
Men vi var glada ändå (om än något besvikna).


Broder min ♥

Min bror är fin han. När jag ringer honom i kris situationer... fast i oförståeligt plugg om Israel-Palestina eller fast i alla jävla teknikbegrepp som står på beskrivningen av datorer... plockar han alltid upp telefonen och förklarar tills jag förstår fullt ut. Detta är trots att man hör festen eller barens brus i bakgrunden <3


RSS 2.0