Vuxenpoäng

Vuxenpoäng i mängder till mig! Idag har jag nästan röstat (okej jag åkte till vallokalen och visade mitt stöd). Efter det handlade jag mat, körde bil, lagade mat och efter det så gick jag på en kvällspromenad.

Resten av tiden har spenderats till valvakan! Fyfan säger jag bara. Som alla andra så tycker jag att det är fruktansvärt att Sverige har fått in 20 främlingsfientliga personer i riksdagen. Enligt mig är främlingsfientlighet ett tecken på okunskap och inget annat. Det finns ingen kunnig människa som skulle kunna rösta på ett sådant parti, vars största fråga är att minska invandringen drastiskt. Sverige var ingenting innan vi började blanda oss med resten av världen.
Ja ja, nu skall jag sluta klaga för ikväll för jag måste sussa om jag skall orka med att sätta mig in i veckans litteraturhistoria... 

Ciao

Fest

Jag har äntligen tagit tag i att överföra bilder från min fars 50-års fest och kan imorgon skrida fram till fantastiskt duktiga och underbara Nathalie som fotade under början av festen! Tack från hela familjen och gästerna, du gjorde festen lite roligare och mer minnesvärd! 

Ett litet smakprov:
Till vänster: Jag och födelsedagsbarnet <3. Till höger: Jag och alltid lika glada Linnéa :D
Foto: Nathalie Edberg

GÖTT

Skepp Ohoj! Livet leker och jag lever. Ypperligt trevligt må jag säga! Har ett leende på läpparna och njuter fullt ut av underbara vänner, roliga och slappa dagar och en fin fin känsla i bröstet.

Idag har jag träffat underbara Katta och fantastiska Frida! Vi fikade i sisådär fyra timmar och hade det oförskämt bra. Efter det har jag kämpat med mina bilder till dokumentärrepotaget, utan några resultat värda att jubla för... 

Igår var det lite film och teater och flummiga tunnelbaneresor som gällde! Jag fick privilegiet att uppleva Hannas omänskliga vighet in action.
Lite bilder från i tisdags som gör mig glad:

Foto

Kom precis hem från att ha fotat till min dokumentär uppgift. Har på något sätt fått "fokus-arm" och typ träningsverk i ena skinkan... vet inte riktigt hur det gick till men om det är smällen man får ta för att fota hos en florist, fine by me!
Gick nyss hem i regnet med en orkidé under armen och lite fotoutrustning på ryggen.

Är trötter men skall sätta igång med att redigera lite bilder med lite musik i bakgrunden <3 Livet är inte helt pjåkigt i alla fall :D

En oredigerad bild i väntan på att de resterande 5GB skall föras över:
Det kommer mer sen ;)

Kalas

Jag älskar våra september fester hos pappa! Det är alltid fullt med trevliga människor och glada ansikten. Igår var inget undantag. Jag träffade massa nytt folk och hade det allmänt trevligt!

Hela helgen har varit underbar. I fredags var jag hurtig, gick upp omänskligt tidigt (på min lediga dag) för att träna och sedan äta frukost med Becca i stan. På kvällen trotsade jag Stockholms tonåringar genom att stanna hemma och ha filmkväll med Matte istället för att gå på Hoffmaestro.
Igår var det kalas från 17 till 01 för mina bröder. Ypperligt trevligt och roligt. Min bror visade som vanligt att han gillar mig när han är fuller.
Idag var det bakisdag för alla medlemmar av min familj utom mig, så jag har övningskört för andra gången i mitt liv och tagit mig den långa vägen mellan täby och Lidingö... Det är typ min dag :P

Nu gör jag mig redo för en bit cheescake som jag bakat med mycket kärlek! 

Ciao <3

Underbara

Underbara dagar!
Just nu är livet fantastiskt, känns som att detta kommer bli ett makalöst år med massa skoj!
Pappas 50års fest var oväntat rolig, jag dansade med min bror och kusin och hade det ypperligt trevligt! Efter det följde en otroligt rolig nollning, jag skrek som aldrig förr, kletade ner ettorna och hade allmän makt :D 
Sen stod en helt vanlig måndag på tur vilket slutade med att jag övningskörde för första gången och det kändes megakonstigt men det var väldigt kuligt! :D
Och idag är det tisdag och jag hälsade på min gamla skola, slutade tidigt och gjorde ingenting av värde, helt okej faktiskt!

Anyway, ville bara dela min lycka <3

PÖSS

NOLLNING

ahh... det finns inte mycket som slår känslan att skrika högt på vettskrämda ettor i fyra timmar! 

En liten bild från the pretty women! (fler finns på facebook)

LOVE<3

Gammalt

En väldigt gammalgrej jag gjorde för snart ett år sedan, men jag älskar den!!!


Jag älskar även tjejerna i den! <3

Humor

Efter två dagar i sjukstugan och läger i soffan så har jag helt sjukt dålig humor! Vilket inte gör mig något överhuvudtaget för det resulterar otroligt många skratt åt Amandas och Hannas påhitt.. 
Jag har skrattat mer den senaste timmen än föregående 47h. Det är nämligen så att Hanna och Amanda är världsbäst på att stalka människor. Idag hade de tagit reda på en stackars människas mellannamn, längd och på dagen hur långt det är mellan deras födelsedagar... 

Denna stackars människa anade inte vad den gav sig in på när den bestämde sig för att sugga en elev på vår skola i våras... Därifrån har det gått utför :P

Aja, jag älskar i alla fall att höra vad de hittar på, hur sjukt det än är ;) Men det jag gillar ännu mer är nog att jag inte är ett av deras offer!

<3

RSS 2.0