Dublin

Nu skall jag snart lägga mitt tunga huvud på min kudde för att sedan sluta mina ögon och sväva in i en härlig känsla av medvetslöshet.
Sen väntar Dublin! Klockan 13:10 kommer jag och min otroligt vackra klass stå på Stockholms centralstation i väntan på flygbussen. 17:25 lyfter vår flygmaskin med nosen pekandes mor Irlands pärla, Dublin! Cirkus klockan 20:00 så kommer the Fagan family stå och vänta på mig och Estelle. Shit det är verklighet, vi kommer faktiskt få åka och vi kommer ha det fantastiskt underbart! :D

Efter precis en vecka så kommer jag tillbaka och då är det mindre än en vecka kvar och sen är det SOMMARLOV!!! 

Ha en bra vecka här hemma, för det tänker jag ha där borta!

Ciao <3

Packa

Jag tror inte riktigt att jag har fattat att jag åker till Dublin med min klass imorgon. Det är helt sjukt! En vecka i Dublin och denna gång är det inget askmoln som stoppar oss :)
Nu är det till att packa och ladda ner massor av bra resmusik. IHHHHHHHHH DUBLIN HERE I COME!

Ciao <3

Bella

Jag och Bella i vår oredigerade, midnatts skönhet <3

Du är fin och helt enkelt underbar och jag kommer sakna dig massor när du har ett grymt utbytes år i Pioche, Nevada, USA! Sand skall jag få och våldgästas skall du bli ;) 
Du får hälsa Jordan från mig :P 

Puss, du är grym <3

Mode

Tack så mycket Frida! Jag hade inte kunnat göra det utan dig <3

Skola

Eftersom jag skall till Dublin med min förträffligt fina klass nästa vecka så är denna vecka slutspurten vad det gäller pluggandet. ALLT ska vara klart på fredag, för sen väntar en förhoppningsvis lika fin helg som förra och på måndag är det DUBLIN BABY!
För var dag som går kan jag stryka saker från min lista, och ni anar inte lyckan när man får dra ett tjockt svart streck genom texten som påminner mig om alla saker som för stress till mitt liv. Idag avklarade jag det sista i svenskan och det kändes otroligt skönt! Nu är det bara engelska tal, franska prov och moderepotage kvar. Halelujah!

Nu är det tid att fundera lite mer på moderepotaget. En liten hint är att det inte kommer vara så mycket kläder på fotona.
Ciao <3

Fika


En mycket vacker eftermiddag med en underbar Frida <3

Nu skall jag fortsätta min väg genom plugget. Jag har alldeles för mycket att göra på alldeles för lite tid. Så det är väl bara för mig att sätta igång.

<3

Sned

Hola!
Idag har jag varit duktig och pluggat matte. Smarta lilla jag satte mig i solen eftersom det var så underbart väder ute idag! Ack vad jag kommer få betala för den lyckan imorgon. Jag är illröd, men med min tur så kan jag inte ens få en jämn röd ton, utan jag lyckas på något sätt skugga halva bröstet med mitt huvud så min bränna är ungefär i form av ett linne med bara en axel. Sexigt, jag vet!

För att byta ämne så kan jag ju säga att jag aldrig har hatat matte så mycket som jag gör just nu. Har jag någon gång sagt att matte är kul eller intressant eller något annat ord med en positiv klang i det så tar jag tillbaka allt nu!
Imorgon är det Sune Jonsson som gäller med några glada prickar i min klass :D

Ciao <3


Repotage
Detta är det slutgiltiga resultatet av mitt repotage om Östermalm (minus bilderna på människor). För er som inte sett det redan, kolla på första bilden, uppe i högra fönstret. En riktigt trevlig syn må jag säga!

Gillar inte att jag seriöst funderar på pappas förslag kring mitt tal... 

Ciao <3

Kick-Ass


Idag har jag sett Kick-Ass med min mycket kära vän Linnéa. Filmen var grym och Linnéa var lika glad och underbar som alltid!

Till Linnéa:

Udda

Ibland slår det mig att mina föräldrar inte är som alla andra. Idag till exempel så satt jag och stressade över hur mycket jag måste göra innan Dublin (dvs de närmsta två veckorna). En sak jag skall göra är hålla ett tal på engelskan, och jag har ingen aning om vad jag skall prata om.
Då kommer min far till undsättning! Hans briljanta förslag är att jag skall hålla ett tal om USA och deras syn på bröstvårtor. Han tyckte seriöst att det var en bra idé att stå framför hela min klass och prata om bröstvårtor i USA (medan alla andra pratar om seriösa politiska frågor och annat smart).
Det är min fars visa ord.
♥ Det kanske finns en anledning till varför jag är som jag är?

Vårskutt

Imorgon skall jag kanske upp omänskligt tidigt för att titta när kossorna springer in våren. Ryktet (pappa) säger att de skuttar, rullar och slår volter. Vore ganska coolt att se, men som sagt, jag måste upp tidigt så vi får se hur det blir med det.
Nu skall det till och sovas, jag har varit trött hela veckan.

Östermalm


RSS 2.0