Den allsmäktige

Greta den allsmäktige:


Påskafton

1.Vakna i ottan för att sjunga för mor min 2.Vandra tillbaka till drömmarnas värld för några timmar 3.Sola i trädgården på mammas nya solstolar 4.Hälsa på den utflyttade brodern som återvänt till boet 5.Äta påsklunch 6.Åka gammal moppe 7.Spela basket med la familia 8. Se på värdelös film med bröder 9.Skapa förrätt 10.Äta påskmiddag 11.Spela Trivial Pursuit med la familia. 
En ypperligt mysig påskafton med en väldigt fin familj <3
Min skapelse:

Uttråkad

När man inte har något bättre att göra så leker man med det som finns tillhands:


Arkivet

Romme med Amanda och Frida som leker med DJ-utrustningen

Paketinslagning

Reslutatet från ett av mina konstiga intressen, slå in paket. Av någon anledning tycker jag att det är väldigt kul att slå in paket, vilket måste vara det mest värdelösa intresset man kan ha då ytterst få faktiskt bryr sig om utsidan av paketet, det är ju insidan som räknas. Det vet ju alla. 
Men men det kanske glädjer någon liten själ i alla fall :P

Skärtorsdag

Idag har handlat om mat och trevligt sällskap. Det började med att jag skulle hjälpa mamma att handla mat inför påsken. När hon sen kommer hem efter jobbet så får jag se henne omringad av systemet kassar och diverse matkassar. I nästa stund säger hon "kom så åker vi direkt", förvånad stiger jag in i bilen då jag antog att hon redan handlat. Jag var då fortfarande lyckligt ovetande om att vi två och en halv timme och fyra affärsbesök senare skulle återvända hem med bilen full med mat nog att mata en liten armé. 
Efter det bar det av till den trevligare delen av dagen. Nämligen en middag med många fina vänner från gärdet. Vi åt och skrattade tills kinderna värkte.
Så allt som allt var det en trevlig och avslappnande dag. 
I helgen blir det mat och godis i överflöd och en herrans massa familj och släkt. Sen är det tillbaka i skolbänken för att om typ sju veckor kunna dansa in sommarlovet som då väntar! Åh denna sommar kommer bli fantastisk, tågluff, promenader, paris och massa massa mysiga kvällar med underbara människor :D Ibland känns livet helt förträffligt underbart! <3

Tulpan


Arkivet

Så här på kvällskvisten så sitter jag och kollar igenom gamla biler. Tänkte att jag kunde lägga upp ett par. Det är rätt najs att kolla igenom gamla bilder, alla för något (oftast) lyckligt minne till tankarna och ger en ett leende på läpparna. 
Den högra bilden har jag dock ingen aning om när den är tagen eller vad vi håller på med, som med många bilder från Dublin :P


Dystert


Studiomys


RSS 2.0