Caves


Heat


Kneg

Jag har jobbat två hela dagar och är helt slut :P Jag undrar hur det kommer vara när dessa tre veckor är slut... kommer jag kunna gå? 
Idag har jag packat 113 packet och har inte fått vila en sekund. Vad är grejen med skorea? alla verkar bli som galna! Vem köper sju par skor på en gång? Inte bara en människa på 24h, utan TVÅ! 
Det är skumt...
Men men, man kan i alla fall roa sig åt skumma namn, mailadresser och gatunamn :D Happy days!
Efter jobbet idag tog jag i alla fall en fika med världens underbaraste Polen. Det var grymt som alltid och väldigt skönt för då pausade hjärnan rejält. Jag säger och gör inte alltid de smartaste sakerna när jag är i sällskap med mina närmaste och i kombination med trötthet så blir det aldrig bra :P
Men men, den kloka delen av min hjärna fick i alla fall vila, så nu kanske jag kan ta mig igenom morgondagen också!
Anyway, sleep tight... Tidig start imorgon, skall glida hemifrån klockan 8.

Landet?

Skogsmöss, harar, hästtransporter och en far som planerar att spendera veckan med att bygga ut verandan för att sätta dit en badtunna...
Är inte det landet så vet jag inte vad.
För övrigt så har jag även upptäckt att vi har väldigt vilda barn på dagiset som ligger i närheten. De har nämligen bestämt sig för att plantera blommor i bildäck istället för krukor.

Campeones

SUDDIG, RÖD/GUL CHAMPAGNEDRÄNKT LYCKA


España

Sommarkvällar i Spanien är underbara! Det går aldrig under 25 grader och man hör havet vart man än går :D

För övrigt är detta en extremt härlig och utvilande semester! Sol,bad och siesta, barkvällar med Martin som sedan avslutas på vår terass. Heaven!


Ragga

När man minst anar det så slår dom till! 20:22 på Ropsten i väntan på bussen går en man i röd typ fotbollströja fram och sätter sig bredvid mig på bänken.
Cirka 30 sekunder efter det känner jag en lätt knackning på min vänstra arm. Jag vänder mig dit och förväntar mig något i stil med "går denna buss dit...?" men får istället "vart ska du?" (alltid ett bra sätt att börja en konversation, speciellt om målet är att skrämma Mikaela).
Jag säger smått kyligt att jag skall HEM och försöker diskret sätta i hörlurarna igen, men inte låter mannen sig stoppas! Han går direkt på sak och meddelar att han skulle vilja bjuda mig på fika. Jag som inte direkt hoppar av glädje vid tanken av att fika med mannen nekar erbjudandet sekunden efter. 
"Samtalet" (hans frågor och mina kalla svar) fortsätter och jag får veta att han är från Frankrike, heter Philippe och att jag är härlig. 
Jag kan utan att tala osanning, säga att det var första gången en främling har kallat mig "härlig".
Han fortsätter i alla fall med att fråga mig om vi ska ses imorgon (eftersom jag inte "kunde/ville" fika idag) när jag då säger att jag inte kommer vara här imorgon så snurrar huvudet på honom... Han får det inte riktigt att gå ihop så han frågar varit jag bor, och säger sedan att "vi kanske ses på stan sen". Om jag träffar honom på stan någon gång så kan jag lova och svära till alla världens gudar att jag icke kommer samtala med honom.
För att tillägga lite information till er som inte var där så såg denne man ut att vara i trettioårsåldern, lite smått slisktigt leende och omöjlig att bli av med. Vanliga människor brukar förstå när personer inte är jättepepp på att samtala och svara på frågor, men inte denna man! ICKE!

WHY ME!? Varför i alla världen råkar jag alltid ut för dessa smått skumma personligheter i Stockholm? Har jag någon stämpel i pannan som bara skummisar kan se, där det står "Hej, kom och ta mig!"
Philippe slutade inte försöka för än jag gick på bussen och jag tackar gud att han inte skulle med samma buss!
Nu skall jag sussa <3 Au Revoir!

L'Espagne

Imorgon sätter jag segel mot Nerja, Spanien (inte bokstavligt talat, men ni fattar). 
Det skall bli underbart mysigt och konstigt och allt annat vad min kära familj kan bjuda på. Mamma har tidigare idag taggat till tusen. Hon har lärt sig "WAKA WAKA" till VM-finalen på söndag, då vi kommer befinna oss på någon fin strand och hejja på Spanien, hon har övat sina sangria-smaklökar och till resultat av det övat in många andra moves som egentligen borde förbjudas...

Imorgon åker vi i alla fall och är borta i två veckor och efter det skall jag njuta galet av de sista 3-4 veckorna av lovet! :D

Puss och kram, ha det gött <3


Skål

Jag älskar mysiga sommarkvällar! Gårdagen var helt makalös och spenderades med några av de bästa <3
Frida, Sara och Linnéa, ni är underbara hela bunten och jag hoppas att det blir fler kvällar som dessa i framtiden!

PÖSS <3

Brygga


Köttbulle

"Skulle det smaka med en köttbulle?"

Kaka

Idag var jag ute och gick i cirkus en timme på morgonen, det resulterade i två köttiga skavsår och en väldigt trött Mikaela.
När jag kom hem försökte jag vara pigg i typ en timme tills mina ögonlock svek mig, och jag föll in i drömmarnas värld. Det var så otroligt skönt må jag säga! :D

Men nu är det dags att pallra mig till andra sidan om prem-macken till min mycket kära och saknade vän Frida! :D

Underbara Frida sist vi sågs

Hurtbulle

Imorgon ska jag ta mig upp klockan 05:50 för at gå ut och gå. Varför? Jag har ingen jävla aning. Jag var lat och sa lite fel bortförklaringar och nu har det slagit tillbaka...
Jag antar att lite luft och motion inte dödar mig på morgonen, men jag kan ju lova att jag hoppar i säng direkt när jag kommer hem!

Ciao <3

Kvällsmusik

Jack Johnson - Better together
Jack Johnson - Banana Pancakes
Eddie Vedder - Guaranteed
Kings of Convenience - Mrs Gold

Fobi

Jag har en fobi, EN JÄVLA FOBI och den går inte att undvika! Idag är det planerat att jag skall ta, inte en utan TVÅ sprutor. FML. 
Vanliga människor är typ rädda för spindlar, sniglar eller höga höjder. Sånna saker går till viss del att undvika men inte sprutor :( och jag HATAR DET!!!!

För att få mig själv att tänka på något annat så jag jag ju också säga att jag hade det ypperligt trevligt med min kära vän Cornelia igår :) Vi typ lunchade/fikade i gräset och pratade om allt mellan himmel och jord :D
Idag skall jag snart sticka in till stan och shoppa med Jennifer! Jag har varit små sugen på att shoppa i typ en vecka nu men icke hittat någon likasinnad, men äntligen någon som vill tillfredsställa mina behov <3 :D

Fina Cornelia aka Coco igår :D
Ciao <3

RSS 2.0