Söndag

Do you want to know what my problem is? I will tell you what my problem is…
i love you. I love your name, I love the way you look at me, I love your
gorgeous smile, I love the way you walk, I love your beautiful eyes, I
love the sound of your laugh, i love the way you get mad, i love the
way i dont understand you at all. I love the way I can be having the
worst day of my life and seeing you c
Hanna säger:
jag me
fortsättningen!!!!1
Mikaela säger:
ah sorry
worst day of my life and seeing you completely changes my mood. I
love how when you touch me I get weak,
thats my problem...Jag ro
En söndagskväll som denna roar jag mig med att läsa fina och roliga och diverse andra citat...

Do you want to know what my problem is? I will tell you what my problem is…
i love you. I love your name, I love the way you look at me, I love your gorgeous smile, I love the way you walk, I love your beautiful eyes, I love the sound of your laugh, i love the way you get mad, i love the way i dont understand you at all. I love the way I can be having the worst day of my life and seeing you completely changes my mood. I love how when you touch me I get weak, that's my problem...

Missing someone isn't about how long it has been since you have seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something and you wish that they were right there with you.

In every circle of friends, there is one who makes every conversation dirty, one who knows how to answer every question u throw at them, a blonde and of course, one who says random jokes and punch lines <3

If Facebook ever shut down, you'd see people aimlessly walking round streets, scribbling on walls, poking each other, searching for their friends, thumbs-upping and commenting at everything they see and tagging one another.

"Sexy" means I want you. "Pretty" means I like you. "Beautiful" means I love you. "Gorgeous" means all of the above and that is because you are the best thing that ever happened to me

One spelling mistake can destroy your life.
A Husband sent this to his wife: I'm having a wonderful time wish you were her.

Olny srmat poelpe can raed tihs. I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg.The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.

M plus

Sitter och chattar med min kära vän Hanna när jag plötsligt lägger märke till reklamen som står längst ner i fönstret "NY produkt för MÄN - hämta ditt prov här!!" tyckte den var lite för underbar då de måste skriva NY och MÄN för att man verkligen skall förstå att det inte handlar om KVINNOR och GAMLA produkter...
Kände mig oerhört frestad att gå in på sidan och utforska mer om produkten, och om inte annat ta reda på vart jag kan hämta mitt gratisprov...
Med höga förväntningar på denna underbara sida så tar jag mig själv samman och klickar på länken, då möts jag av det mest fantastiska jag set på hela dagen!

ett utdrag ur texten:

"M plus - för lust och vitalitet

Kära man, gläd dig!

Produkten heter M plus och den bidrar till lust, energi och vitalitet.
Min vitalitet och prestationsförmåga främjades och det känns som normalt igen. Minns du den tiden...?

Jag kan knappast med ord beskriva hur M plus har bidragit till energi och vitalitet. Du måste prova själv. Personligen bubblar jag av förtjusning
. "

hahahaha åh denna text gjorde min dag :D (då kan ni ju också ana vilken händelserik dag jag har haft idag)

Steve McCurry

Jag har en ny kärlek, Steve McCurry! Hans bilder är magiskt vackra och färgerna är en fröjd att titta på :D


Fredag

Fredag, ett ljuvt ord som musik till mina öron.
Idag har jag vunnit vuxenpoäng så det skriker om det! Det började med att jag kollade på hela rapports årskrönika från 2010. Efter det var det ett grundligt gympass på friskis & svettis. Sen drog jag vidare och provcyklade en cykel och kände mig väldigt bra när jag tänkte på mitt kommande hälsosamma liv. Jag har bestämt mig för att köpa en cykel och börja cykla till skolan! Det blir 1,6mil om dagen, skulle jag säga är en rätt bra vardagsmotion!
Efter det så åkte jag till matbutiken, handlade mat och sen direkt hem för att laga mat till hela familjen. Det blev väldigt lyckat och köket var fint och städat.
Nu har jag bäddat sängar åt min mormor och moster också! Känner mig väldigt produktiv idag :P

puss och kram skumbanan!

2010

Tänkte skriva om det gångna året som alla andra duktiga och coola bloggare.
Sen insåg jag att jag har minnet av en guldfisk och ingen tidsuppfattning överhuvudtaget så jag bestämde mig för att inte skämma ut mig med en ful liten wannabe lista över mitt år. Så jag tänkte att jag kunde droppa några av höjdpunkterna istället :D
* Amanda, Hanna, Hanna, Greta och Nathalie, ni har sannerligen gjort mitt år framför allt på skolfronten... Vet inte hur jag skulle kunnat pina mig igenom tråkiga lektioner och annat utan att ha er vid min sida! Det går inte en dag utan att ni får mig att skratta, TACK!
* Alla nya länder jag har besökt, England, Irland och Grekland. Även Spanien var underbart men kanske inte lika nytt :P Jag ÄLSKAR att resa!!!
* Beckylecky blev stor och började i min skola :D <3 Vilket betyder att vi får träffas mycket oftare
* Polski, Polski, Polski... vet inte riktigt vad jag kan säga. Du är underbar!
* De ganska få men fina träffarna med gamla gärdetfolket!
Eftersom jag har bestämt mig för att bli mer positiv så tänker jag inte skriva ner de tråkiga sakerna från 2010, om ett år eller två är det ändå som bortglömt och endast det positiva består!
(ja jag hade tråkigt och inget bättre för mig när jag skrev det här)

Babyrumpa

Hela jag är mjuk och varm och lugn, spadagen hos Amanda var nog den bästa idén vi har haft på länge! :D 

Detta lov har varit fantastiskt på många sätt, jag har fått sova ut men ändå hunnit med att träffa otroligt mycket trevligt människor som bara gör mig gott. Jag har sagt det förut men jag tror banne mig att jag lever på andra människor. Jag påverkas så sjukt mycket av människorna runt i kring mig och jag kan ärligt säga att jag har älskat varje sekund som jag spenderat med mina vänner detta lov. Även när jag är lost och trött eller lite sjuk så piggas jag alltid upp av att vara runt underbara människor!

Jag tror bestämt att detta år kommer bli det bäst året någonsin! 2011 kommer gå till historien som ett år av lycka, skratt och nya upplevelser.
Några nyckelord för 2011 är: Paris - 18 - Dansa - Tågluff - Aix en provence - Extra jobb - Cykla
Det nya året har börjat väldigt bra då jag totalt har omringat mig av underbara människor och mysiga, stressfria aktiviteter.
Lite lek med lensbabyn <3

RSS 2.0