Fotomässan

Hellojsan!

Igår var en väldigt långdag må jag säga, dock inte på ett dåligt sätt... 
Först skola, sen gymnasiemässa, sen fotomässa, sen hem i tågkaos. Sen byta om och vänta in middagen, sen in till stan igen. Träffa folk, vandra runt, sen hem till Amanda där vi sussade!

Anyway, fotomässan var grym! Otroligt inspirerade och givande på alla sätt och vis! Jag önskar bara att vi hade kunnat stanna där längre... Känns som att jag missade typ halva mässan. Speciellt alla utställningar, tror att vi kollade in kanske två eller tre fullständiga utställningar...
För övrigt så har jag fyllt på min önskelista en hel del med massor av roliga leksaker vi pillade på på mässan :D. Jag blev lite kär i linsbabies.... Det verkar så roligt att bara leka med fotografi, inte vara så seriös hela tiden och tänka på hur man skall få bästa resultat med ditt och datt... Här är det bara leka! :D
Lite fotoböcker, minst ett "riktigt" objektiv och en ritplatta skall också stå på listan!
Några fotografer som ställde ut:
Håkan Stand:
Fredrik Ödman:

LOVE

Kärlek

Det finns mycket jag älskar i livet men det viktigaste är min familj och mina vänner! Utan er skulle inte livet vara värt att leva. Alla andra saker man älskar är ingenting mot er.
Ville bara säga tack! Ni gör min dag, var dag! 
Hoppas ni vet hur mycket jag uppskattar och älskar er <3

Ps. I love you

En av de vackraste filmerna! Åh jag tror jag är kär i kärlek, all typ av kärlek.

Hett


ATEN

Tänkte prova det där med ett tidsinställt inlägg bara för att jag är en cool och erfaren bloggare! 

I alla fall, "nu" lyfter mitt plan från Arlanda med nosen pekande mot Düsseldorf där ett annat plan väntar att sikta mot Aten!

Det kommer bli helt galet roligt, vi skall dansa, shoppa och njuta av det varma vädret! Jag har aldrig åkt till varmare länder när det varit höst/vinter här hemma så det kändes helt galet att packa ner sommarkläder när det var grått och regnigt ute.
Är alldeles för orolig i magen utan någon förklarlig anledning så jag tror jag slutar här...
Kan bjuda på en bild på akropolis i alla fall! Sen när jag kommer hem så lägger jag upp mina egna bilder! :D

RSS 2.0